Forumindex


Forumindex  >>  Boyahed Real Life News  >>  BRLN: Sur fisk blir vin i Kina

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Författare Meddelande
haddock
[#1]  Skrivet: 2005-09-19 15:35:18 Citera
HIV
Regdatum: 16 feb 1991 Inlägg: 14212 Från: Lilltomta
News.boyahed.com sket ur sig:
Vin som smakar fisk, eller för den delen bra till fisk, känner vi till, men vin gjort på fisk? Nu är det en realitet i Kina. Ett vinhus i hamnstaden Dalian i norra Kina har börjat rensa, koka och sedan låta jäsa fisk för att utvinna en dryck som de innovativt nog kallar fiskvin.

Intresset är redan stort, i alla fall i Kina, Japan och Ryssland varifrån det börjat strömma in beställningar, enligt den statliga kinesiska nyhetsbyrån Xinhua som också refererar till experter som menar att vinet är ...


Läs mer på http://news.boyahed.com/?251

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
ml
[#2]  Skrivet: 2005-09-19 17:12:51 Citera
Generaldirektör
Regdatum: 15 nov 2004 Inlägg: 2360
Undra hur man luktar ur munnen och dagen-efter svett av en
redig fylla med detta! Kommer det att komma årgångsviner med,
kanske ska be bolaget beställa hem en flaska av detta
vilket är deras skyldighet om jag vill ha det!

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande
Skurt
[#3]  Skrivet: 2005-09-19 23:50:11 Citera
Svettfabriksägare
Regdatum: 04 dec 2003 Inlägg: 96216 Från: Lunnagår
Euurgh... Låter som den där hiskeliga vietnamesiska fisk såsen Nuoc Nam i alkoholsform (eller kinesisk ostronsås för den delen).. Tänk er att man blandar vodka och surströmmingspad.. Yummy!


_________________
det går att ringa vita huset wasinghton, är man envis så kommer man fram pressa massa telefonister i en timme och 600 kronor kostade det fram...........buch ......ho. is it.......... nån i huset svarade. han som svarade när jag kom fram frågade hela tiden vem jag var,...........så jag la på
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande

Visa inlägg nyare än:  

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Forumindex  >>  Boyahed Real Life News  >>  BRLN: Sur fisk blir vin i Kina

Sida 1 av 1
Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)

Hoppa till:  

Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet