Forumindex


Forumindex  >>  Idioti & Tidsfördriv  >>  Crazy broad - Margaretha Falkudd

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Författare Meddelande
Hummer Bugg
[#1]  Skrivet: 2009-11-10 19:26:40 Citera
Förtidslegionär
Regdatum: 22 aug 2003 Inlägg: 5115 Från: westeroze
Den här artikeln om en galen rabiat kristen kvinnan med konstiga åsikter - även för en sådan - förtjänar en egen tråd. Tycker jag i alla fall.

Margaretha Falkudd hade en telefonsvarare dit man fick ringa in till för att höra hennes udda budskap. Som jag förstår det var den ganska stor på 70- och 80-talet tills den till slut beslagtogs. Hela familjen verkar rätt weird:Sunkit sket ur sig:
Margaretha Falkudds främsta merit var att hon hade fått sparken från sitt arbete som lärare på Markbackens skola i Örebro. Naturligtvis var hon ytterst förbittrad över detta avskedande och anklagade skolan och myndigheterna för att ha förföljt henne på grund av hennes »kristna värderingar« – vilket i just detta fall förefaller helt rimligt. Uppgifter gör gällande att hon fick sparken den 13 december 1971, dvs. på luciadagen. Och Margaretha var inte sen med att identifiera sig med martyren Sankta Lucia.

...

- Du kvinna med bystmått över 90; föd ditt a-barn idag!

Det här med bystmått var också något som återkom i Falkudds svada; en kvinna utan en stor byst var inte kapabel att avla fram barn som det var något med. Självfallet var hon själv ytterst välutrustad på den fronten (»Byst 110, bäcken 100«), något som hon gärna och ofta visade upp på de vykort hon spred. Margaretha är ofta fotograferad i åtsittande t-shirt eller bikini!

Obekräftade uppgifter gör gällande att den utlösande orsaken till att Maggan fick sparken var att hon hade visat sina elever hur en sund, sann och ren kropp skulle se ut. Så att säga live…

- Byst och bäcken under 90 centimeter är dekadans!Läs och hör ljudprov ifrån telefonsvaren på http://www.sunkit.com/har-har-du-ditt-liv-margaretha-falkudd/


_________________
More of this on wazzap.se
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande AIM-adress Yahoo Messenger MSN Messenger

Visa inlägg nyare än:  

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Forumindex  >>  Idioti & Tidsfördriv  >>  Crazy broad - Margaretha Falkudd

Sida 1 av 1
Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)

Hoppa till:  

Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet