Forumindex


Forumindex  >>  Meddelanden  >>  Boyahed.com fyller två år!

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Författare Meddelande
haddock
[#1]  Skrivet: 2004-11-15 03:17:45 Citera
HIV
Regdatum: 16 feb 1991 Inlägg: 34110 Från: Lilltomta
För helvete, vi var så upptagna med att glömma olika saker så vi råkade glömma vår egen tvåårsdag! Pinsamt värre, men nu är misstaget iaf uppmärksammat.

Den 11:e november 2002 slog vi upp portarna till Boyahed.com som sedan dess endast växt sig större och större, dels innehållsmässigt och dels uppmärksamhetsmässigt. I torsdags fyllde vi således två år! Inte en dag för tidigt! Grattis på tvåårsdagen, Boyahed.com!

Tvåårsdagen måste firas (om än lite försenat) med några milstolpar:

2002-11-11: Boyahed.com lanseras, men omedelbar succé tack vare IDG som skrev en artikel om sajten tack vare ett strategiskt utskickat pressmeddelande.

2003-01-08: Boyahed.com lurar svenska folket genom att skicka ut pressmeddelanden till svenska tidningar med namnet på Robinson-vinnaren. Expressen nappar, men mörkar sidans namn. Google visade sig dock vara en hjälpsam liten hand för alla som var nyfikna på var informationen fanns.

2003-05-12: Boyahed.com presenterar Sveriges första lista över osexighet i Sveriges 69 osexigaste 2003. Osexigast år 2003 blev ingen mindre än Meral Tasbas.

2003-07-28: Boyahed.com presenterar Vörsuss, ett enkelt, men ack så roligt tidsfördriv där det gäller att klicka på det man gillar bäst av två alternativ.

2003-11-11: Boyahed.com fyller ett år och detta firas med frisläppandet av 1000 vita hästar och ett fedt rus på sniffad bensin och experimenterande med intravenöst intag av Glenfiddich.

2003-12-08: Boyahed.com presenterar nyhetstjänsten Boyahed Real Llife News som tar upp udda, bisarra, hemska, avslöjande och verkliga nyheter från omvärlden. En total succé som numer genererar mer trafik än modersajten. Folks nyfikenhet och sjukliga kändiskåthet gör att alla numer söker sig till BRLN för att få reda på vem som döljer sig bakom skittidningarnas löpsedlar.

2004-04-25: Boyahed.com blir uppmärksammade och får en helsida med gratisreklam i Aftonbladets sportbilaga. Lasse Anrell konstaterar att han blivit omnämnd som den 61:e mest osexiga i landet och utlovar i samma veva att han skall skicka oss en pelargon. Vi väntar fortfarande, Lasse. Taggig ska den vara också, TAGGIG!!!1!!

2004-05-12: Boyahed.com presenterar för andra året i rad listan över Sveriges 69 osexigaste och denna gången är det ärkeskurken Michael Brinkenstierna (eller hur fan han nu vill satva sitt namn) som drar längsta strået och hamnar högst upp på listan. Aftonbladet skriver om det och intervjuar även Daniel Nyhlén som fick en högt ärad andraplats. Nyhlén tycker att vi har dålig smak och att han är sexig. Ack så fel. Listan kommenteras även i P3.

2004-06-04: Boyahed.com, eller rättare sagt BRLN, når en besökarpeak då namnen på de elitidrottare som planerade värdetransportrån avslöjas i en artikel. Ca 35000 sidvisningar på BRLN denna dag. Crazy shit.

2004-06-14: Boyahed.com lanserar världens första humorTRÄCKer för nedladdning av humorrelaterat material. Den fick dock snabbt plockas ner och läggas på is tack vare att tattarna på webbhotellet 99kronor.com (FUCK YOU AND DIE, NITTINIE KRONOR PUNKT KÅMM!) såg till att varje besökspeak gjorde att sajten havererade. TRÄCKerlanseringen orsakade just ett haveri, mycket tack vare dåligt skriven källkod som var stulen rakt av (Pfft! Man vill ju att saker man snor ska funka...)

2004-09-13: Boyahed.com återlanserar världens första humorTRÄCKer för nedladdning av humorrelaterat material. Denna gång intergrerad i forumet!

2004-11-11 Boyahed.com fyller två år. Yay! Ingen celebration denna gång dock, förra årets baksmälla var för hemsk för att samma procedur skulle få upprepas.

2004-11-15: Boyahed.com presenterar en lista med milstolpar.


_________________
I bury me in your back yard.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida

Visa inlägg nyare än:  

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Forumindex  >>  Meddelanden  >>  Boyahed.com fyller två år!

Sida 1 av 1
Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)

Hoppa till:  

Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet