Forumindex


Forumindex  >>  Boyahed.com vs. Media  >>  Oooh, mellanstadiedissar

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Författare Meddelande
johabbed
[#1]  Skrivet: 2004-12-09 02:01:46 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 20336 Från: payehoq
He-hey, någon vill ha uppmärksamhet! Mail till Boyahed:

Påstående:
Tyvärr måste vi meddela att er website har blivit dissad på hemskahemsidor.com.

Anledningen att just er site har råkat ut för denna sak är antingen att den är amatörmässig tekniskt eller grafiskt sett, eller så kan den ha blivit dissad bara för att innehållet stinker. Läs er egen dissning på adressen http://www.hemskahemsidor.com/dissning/Boyahed

Känner du att något fel har begåtts, eller vill protestera finns det möjlighet att kommentera på siten, om du vill ha direktkontakt går det bra att maila oss med genom www.hemskahemsidor.com

Hälsningar hemskahemsidor.com


Och deras ack så sårande diss:

Påstående:
Boyahed
http://www.boyahed.com/

Med en humornivå som kan få en kristen att vilja konvertera till buddism, visar boyahed vad man kan åstakomma om man släpper lös ett gäng mentalpatienter med Frontpage 4.2.

Kent Kalas funderar
Är det någonsin kul att skämta om våldtäkt? Boyahed tycker det. Grabbarna som driver boyahed har verkligen varit duktiga och gjort en liten random-funktion – varje gång du besöker siten körs en lite kodsnutt som beroende på slumpat nummer ger dig en liten tagline i titeltaggen. En av dessa lines är ”Boyahed – din blottade själ under våldtäkten”.
Är det kul? Svarar du ”ja” på den frågan är du antagligen mycket full, elva år, eller en riktig inskränkt karlakarl som bara sett insidan på rörverket i byn de senaste 30-åren.

FUCK!

SVETT!

PUNGRÅTTA rumphålÅSTEN!

DYNGFULL! AIIIIIIIIIDS!

Kände mig lite skojig och prövade på att skriva lite humor á la boyahed. Skrattade ni?

För att vara rakt på sak: Hur fan kan sådan här djävla avföring existera? Skall vi behöva stå ut med sådan dynga? Jag trodde moder jord självt rensade ut bland avarter och icke fungerande exemplar av vår ras? Uppenbarligen inte.

Innehållet på boyahed är, som vi nyss har konstaterat, på en nivå inte ens onkel kånkel klarar av att mäta sig med. Grafiskt sett misstänker man att upphovsmännen bakom boyahed verkade som arkitekter i 1960-talets Sverige: grått grått grått grått. Hela sidan går i två stycken betonggråa toner, som antagligen redan är patenterade av din närmaste förortskommun. Boyaheds logotyp ger även den mycket att önska, en ful gråsvart sak med så mycket blurreffekt att jag känner mig berusad trots att jag inte druckit något starkare än en pepsi max. Jag är nyfiken på varför den ligger insprängd i ett vitt fält? För svårt att göra en transparent gif kanske? Nödlösning A1. Även om man är grafiskt efterbliven är det inte speciellt svårt att göra en minimalistisk site som ser helt ok ut, boyahed klarar det inte.

Det måste vara en prestation att vara i 25-års åldern, studera på högskola men FORTFARANDE vara fast i kiss och bajshumor? Gratulerar!
Pelles åsikt
Boyahed.com ...

Jag har faktiskt svårt att finna ord över hur mycket jag avskyr denna sida. Layout som inte ens farbror Frontpage-Bosse skulle vara avundsjuk på. Innehåll som får en 12-åring att skämmas. Det hela ligger på en riktigt låg nivå.

Boyaheds koncept går ut på att hitta på så mycket dravel som töjligt, om så mycket ointressant avföring som töjligt. Det enda minst negativa jag kan hitta med skiten är väl fantasin hos skribenterna. Tyvärr är deras fantasi inte utnyttjad till några större kreativa bravader, utan mest till kiss-och-humor ( där (miss)lyckas de ).

Till sidan då.

På startsidan möts man av ett urval av de senaste artiklarna och en meny som innehåller alldeles för många länkar. Det hela blir svåröverskådligt. Som lite extra krydda är länkarna utformade med en pubertal underton; "Svettforum", "HumorTRÄCKer" osv.

Layouten lämnar inte så lite att önska. Det hela är kommunal-grått så det förslår. Skulle inte detta vara en humorsite? Man blir gravt deprimerad. Skulle kännas som en befrielse att få tappa upp ett varmt bad, fylla konjakskupan, ta fram sitt bästa rakblad ... Detta skulle jag gladeligen göra för att slippa se boyahed EN sekund till.

Nä, grabbar ( eller pojkar ).
Skaffa ett liv.
Loosa oskulden.


Hasselhoff cries while raping Germany


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att leken "under hökens vingar kom" bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
johabbed
[#2]  Skrivet: 2004-12-09 02:37:22 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 17833 Från: payehoq
Bara för att jag är snäll ger jag dessa pågar en smula av det de uppenbarligen vill ha. Några punkter, bara för att det ibland kan vara kul att leka i sandlåda.

* Torftigaste liknelsen på länge inleder. "Humor som får en kristen att vilja konvertera till buddhism"... Jaha? Här är en till! Humor som får en kaffedrickare att vilja dricka te! Humor som får en dansk att vilja bli norrman! Vänta, vänta, jag har en till! Humor som får en sak att vilja vara en annan! Haha! Fan vad klockrent och genomtänkt!

* Frontpage, någon version, använder vi inte.

* GIVETVIS är det någonsin kul att skämta om våldtäkt. Det görs hela tiden av allehanda sorters komiker och humorfolk. Det går även bra med andra tabun som exempelvis... självmord, som sidan själva kör på längre ner på sin diss-sida. Way to hålla moralen dubbel!

* Jag gillar stycket efter att de beklagat sig över ord som svett och dyngfull... där de svär, kallar saker dynga, och lite finurligt propagerar för rasrenhet. Charmigt.

* Shit, vår sida är grå. Det var det värsta! Det förtjänar bitterhet och ilska i ett helt (långt och tråkigt) stycke.

* Hellre urinstänk av kiss och bajs-humor (som för övrigt är i försvinnande liten mängd av sidan, vad jag själv anser) än att vara fast i "arg, utstött femtonåring som nyss upptäckt cynism"-mode. Att humorlöst hata trivialiteter som hemsidor... Ack, den gamla goda tiden, tio minuter på en mattelektion i nian innan man såg att det fanns folk att snacka med på bänken bredvid.

* "Loosa oskulden" borde rimligen betyda "gör oskulden lösare", om man vet skillnaden mellan "lose" och "loose". Liv har införskaffats, slösats, krängts, och upphittats igen många gånger om, och våra oskulder är försvunna sedan länge. Detta berättar jag med lite vemod, då jag tyvärr därmed berövar herr Pelle sitt starkaste disskort. Och grabbar (eller pojkar) (eller pågar) (eller killar) (eller sorkar om ni är från Gotland), ni behöver inte ta livet av er för att ni inte vill se Boyahed en enda sekund till. Det räcker med att inte besöka sidan. Så svårt var det.

Sådär! Nu har ni fått lite reaktioner, och känner er säkerligen för ovanlighetens skull smått glada och tillfreds. Ta vara på den känslan. Le, och känn efter hur det känns. Dansa lite. Gå ut utomhus, ta en öl med en polare, eller varför inte smutta på en smultrondrink? Njuuuuut av det nyupptäckta i era liv.


Senast ändrad av johabbed den 2004-12-09 02:58:51, ändrad totalt 1 gång


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att Fångarna på Fortet-dvärgarna bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
haddock
[#3]  Skrivet: 2004-12-09 02:56:27 Citera
HIV
Regdatum: 16 feb 1991 Inlägg: 13975 Från: Lilltomta
Våldtäkter, kiss, bajs, svett versus mentalpatienter, fylla, rasavarter, självmord. Awesome.

Intressant är också de andra sajterna de dissat i sällskap med vår - fem av sex (där eminenta Boyahed.com är den sjätte) är design-/reklam-/webbyråsajter. "Hey, let's compare your mom to five pornstars!"

Lade även märke till deras röstningsfunktion - 1 är BRA och 10 är DÅLIGT. Men vad man röstar på är mäkta oklart... på dissningen? På sidan som dissas?

Och för de som undrar, eller bryr sig, så är anledningen till att Boyahed.com ser ut som den gör är att den från början var tänkt att vara tråkig utseendemässigt, men desto roligare innehållsmässigt. Nu när det blivit så mye material på sidan, till skillnad från vissa andra sidor på nätet... så har det blivit plottrigt och ett nytt layoutupplägg är (faktiskt!) på gång.

Anyways, tack för dissen parvlar, och varsågod för trafiken!


Senast ändrad av haddock den 2004-12-09 20:36:36, ändrad totalt 2 gånger


_________________
I bury me in your back yard.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
TacomaTrailer
[#4]  Skrivet: 2004-12-09 10:04:46 Citera
Internationell Svettproducent
Regdatum: 11 okt 2004 Inlägg: 53846 Från: You show me a tropical fruit, and I'll show you a cocksucker from Guatemala
Mellanstadienissar är snarare en komplimang för de har pissmyrorna. Jag skäms verkligen över att vara Svensk såväl webutvecklare när man läser sänt djävla strunt. Först och främst kan man undra hur i helvete en sida som inte ens har en egen design kan känna sig kallad att sortera ut vad som är bra och inte.
Det verkar ligga någonstans i det svenska medvetandet att varför behöva skapa nagot när man istället kan klaga på andra.

Ge nu inte de här pellejönsarna mer trafik utan låt de sakta tyna bort. När de märker att ingen bryr sig om deras så otroligt insiktsfulla ironier kommer de med största sannolikhet ängna sina "talanger" åt annat typ. fan-sida till nic & the family eller något annat lika orginellt som en miniräknare i javaScript eller en digitalklocka i flash.

--------------------
Om nu ingen märkte det
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÖÖÖÖÖ
Yes yes yes, TT är åter i fosterlandet, socialbidrag here I come!


_________________

This is my signature, there are many like it but this one is mine. Without me, my signature is useless, without my signature, I am useless
-----------------------------

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
Grabben med kniv
[#5]  Skrivet: 2004-12-09 10:27:15 Citera
Svettigt fetto
Regdatum: 05 aug 2004 Inlägg: 111 Från: Allt
Hmm... Intressant det där. Det verkar mest som att de här snubbarna vill ha uppmärksamhet för sin egen sida och det här är ju ett ganska vanligt grepp. På sätt och vis är det ju ett storhetsbevis; ni är tillräckligt kända och inflytelserika för att någon ska bli avundssjuk. Fast det argumentet håller kanske inte helt med tanke på, typ, Aftonbladet.
Hur som helst, stå på er. De verkar ju vara riktiga Ey, eh, ey, ey, you likey? are


_________________
Mörda kompromissen!
http://grabbenmedkniv.blogspot.com
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
petersen
[#6]  Skrivet: 2004-12-09 17:06:42 Citera
Svettkörtel
Regdatum: 25 nov 2004 Inlägg: 183 Från: Hamburg
Jag får stånd! Äntligen lite berättigad och välgrundad kritik av Boyahed, denna humorns avart. Fy fanken, vad omoget att bara skriva om fekalier och fortplantningsdrift och sådant på sin hemsida. Lägg ner Boyahed nu. Är man verkligen sämre än Onkel Kånkel måste man ta konsekvenserna av det. Och vilken dålig design sidan har sen!


Senast ändrad av petersen den 2004-12-10 11:16:49, ändrad totalt 1 gång

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande
kardinal
[#7]  Skrivet: 2004-12-09 22:39:13 Citera
Svettkörtel
Regdatum: 19 nov 2004 Inlägg: 136
Det märks att upphovsmannen bakom hemskasidor.com har en svag självkänsla. Skulle en uns av självkritik existera hos den personen så torde rimligen hemskasidor.com nomineras för dissning då den inte har något vettigt syfte. Motiveringen är således väldigt enkel, ockuperandet av en IP-adress som istället kunde användas av en porrsurfare. Bandbredden som tas i anspråk får anses vara försumbar.


_________________
hehe
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande
blopp
[#8]  Skrivet: 2004-12-12 15:44:17 Citera
Svettkörtel
Regdatum: 18 nov 2004 Inlägg: 228
Om de vill ha trafik så kan de väl dissa aftonbladet / expressen eller liknande?
Fast de vill väl ha lite fler sidor dissade först antar jag. Så det verkar som att de har nått att komma med.
Sen tycker jag grått är en fin färg... så länge det inte är en bild med lite gråa streck som gör att man får huvudvärk, tack så mycket hemskahemsidor skönt att ha nått att skylla den på istället för att skylla den på spriten.
RAGE!


_________________
"ey nån har snott min bling bling"
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande
Spliff
[#9]  Skrivet: 2004-12-12 18:45:13 Citera
Bögjävel
Regdatum: 02 dec 2002 Inlägg: 577 Från: Din morsa
Personligen så skulle jag skratta hela vägen till banken om alla gick in och nominerade deras egna hemsida, på deras egna hemsida, att deras egna hemsida är den hemsida som borde toppa listan över dåliga hemsidor på deras egna hemsida.

Då vore, och notera endast denna gång i hela världshistorien och aldrig annars, ett stort fedt JAG SKRATTAR HÖGT OCH LJUDLIGT! på sin feta djävla plats.


_________________
Ryan O'Reily:
Yeah, I learned the alphabet the hard way. DEA. HIV. IOU.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida ICQ-nummer
Skurt
[#10]  Skrivet: 2004-12-12 20:51:56 Citera
Svettfabriksägare
Regdatum: 04 dec 2003 Inlägg: 6189 Från: Lunnagår
daamn vad hemska sidor är tråkig.... ogenomarbetad och rakt igenom sur.


_________________
det går att ringa vita huset wasinghton, är man envis så kommer man fram pressa massa telefonister i en timme och 600 kronor kostade det fram...........buch ......ho. is it.......... nån i huset svarade. han som svarade när jag kom fram frågade hela tiden vem jag var,...........så jag la på
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande
Bengt Slask
[#11]  Skrivet: 2004-12-13 13:31:13 Citera
Svettfläck
Regdatum: 19 aug 2004 Inlägg: 3719 Från: Karlstad
Vad ar det for fel pa Kiss und Bajs humor? det kan ju vara suverant kul
om det gors pa ratt satt!
Manniskan har i arhundraden, forlat arTUSENDEN roats och skrattat
at dom bruna lustigheterna!

Mer kiss & bajs at folket via Boyahed!!!

p.s. Det saknas smilies med bajsanknytning. Atgarda! =) d.s.


_________________
Crash and learn!
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande
johabbed
[#12]  Skrivet: 2005-09-02 19:41:37 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 56316 Från: payehoq
Då Jason länkade till denna tråd från annorstädes på detta forum kom jag att fundera lite. Vi tycker att vi försökt producera rätt så mycket olika sorters humor på hemsida. Lite ordvitsighet, lite förolämpningshumor, lite satir, lite travesti, lite parodi, lite kakofoni, lite kakaofobi och lite galghumor. Men tyvärr, trots vad snubbarna i den här tråden påstår, hittar jag ingenting som handlar om kiss och/eller bajs.

Hmm. Vi måste nog jobba på den biten.


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att träslöjdslärare bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
GRiM
[#13]  Skrivet: 2005-09-02 19:49:01 Citera
1,2,3,4,5,6,7,,,,13.
Regdatum: 27 maj 2004 Inlägg: 17510 Från: någonstans där jag var.
Innan någon går loss så får jag väl bara briljera med en insändare som snappats upp nånstans..

Påstående:
harm in eating poop?
Posted 10.18.02003 by Dr. Adams

JoDee asks:

Can my dog (Wishbone) die from eating his poop?


Dr. Adams responds:
To be perfectly honest with you, I really do not know. I can tell you that I would expect your dog to possibly get sick. Certainly a human being would become very sick and possibly even die from eating dog (and/or human) feces.

I remind you that I am a medical doctor. I am not a veterinarian. Perhaps you would be better off asking your question to a veterinarian.

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
johabbed
[#14]  Skrivet: 2005-09-02 19:52:54 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 15956 Från: payehoq
Påstående:
harm in eating poop? (follow-up)
Posted 10.25.02003 by Dr. Adams

JoDee asks:

Oh, damn. I do eat my dog's feces on a regular basis. I just figured it would be worse for Wishbone since the poop was his own. Figured the cannibalistic aspect would somehow make it more dangerous. Is it OK if I combine the dog poop with vegetables and maybe some chocolate?

Dr. Adams responds:
What?


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att Göran Gillingers släkt bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
Jason
[#15]  Skrivet: 2005-09-02 20:06:24 Citera
Svettfabriksägare
Regdatum: 26 jan 2005 Inlägg: 33536 Från: ett annat håll
Då var det åtgärdat då. Allt tack vare mig, som så ofta.

Ska vi ha en tävling om störste räddare borde jag stå som ensam nominerad.

Hitler dances the night away


_________________
Stå ej på den is som brast, kliv ej på den gren som bröts och drick ej ur det glas som spruckit.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
Hummer Bugg
[#16]  Skrivet: 2005-09-02 21:00:06 Citera
Förtidslegionär
Regdatum: 22 aug 2003 Inlägg: 995 Från: westeroze
Verkar som om min webläsare inte kan finna hemskasidor.com längre Hasselhoff cries while raping Germany


_________________
More of this on wazzap.se
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande AIM-adress Yahoo Messenger MSN Messenger
Valrossen
[#17]  Skrivet: 2005-09-02 21:33:05 Citera
Svettgrotta
Regdatum: 21 jan 2005 Inlägg: 390 Från: Ronneby
vi kan väl göra en egen tävling a la www.ratemypoo.com.

för att sluta cirkeln, så att säga.


_________________
remember: you're only paranoid if you're wrong.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida MSN Messenger ICQ-nummer
Jason
[#18]  Skrivet: 2005-09-08 10:22:04 Citera
Svettfabriksägare
Regdatum: 26 jan 2005 Inlägg: 93495 Från: ett annat håll
De har gjort en ny diss nu, betydligt sämre än den förra. Hasselhoff cries while raping Germany


_________________
Stå ej på den is som brast, kliv ej på den gren som bröts och drick ej ur det glas som spruckit.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
johabbed
[#19]  Skrivet: 2005-09-08 10:40:31 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 60070 Från: payehoq
Såg det där igår. Som sagt, faktiskt ännu sämre än den förra. Det förtar liksom lite av effekten att de är så extremt fel ute - det känns som dom vill kasta ägg på vårt fönster men istället står och lassar marshmallows på grannens altan.


Senast ändrad av johabbed den 2005-09-08 12:44:47, ändrad totalt 1 gång


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att Bruno Wintzells oheliga gravplats bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
johabbed
[#20]  Skrivet: 2005-09-08 11:14:18 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 1173 Från: payehoq
Dessutom, såg jag nu, verkar de vara lite osäkra på sig själva. Den "dissning" jag läste igår är nämligen inte samma som den som finns där idag. I den första versionen av den nya dissningen kallades vi "klassens clown"-typer som spenderade skolgången med att söka uppmärksamhet, i denna kallas vi typiska nördar. Lite motsägelsefullt, kanske. Inte för att vara negativ gentemot någon av dessa högt uppburna och ansedda grupper, men vi har ingen vidare erfarenhet av att vara varken eller.

Direkta fel i deras diss:

Vi är inte 30 - fortfarande närmare 20. Våra oskuldsblommor är sedan länge plockade. Vi bor inte kvar i våra studentrum - synd, för då kan man inte sno mjölk ur korridorens gemensamma kylskåp längre. De "ofantliga mängder texter om kiss och bajs" som omskrivs vet jag återigen inte var de finns. Ingen av oss har någon "nörd"-look som den de beskriver - fan, vi har inte ens glasögon. Det blir dags att skaffa hängslebyxor.

Saker som stämmer: Umm... Adressen till vår hemsida stämmer. Det är väl allt.

(Sedan tycker jag återigen att det är lustigt hur de beklagar sig över nivån på humorn när de själva använder både handikapp och kiss & bajs i sina beskrivningar... "saker som kan få en dampskadad sjuåring att skratta så han bajsar på sig." Dock utan att uppnå någon humor, som synes.)

I sammanfattning var det här nästan löjligt innehållslöst, meningslöst, menlöst, poänglöst och fostret som i en senare framtid skrev det hade lika gärna kunnat förbli oförlöst. Men vafan, vi fick ju ut lite marshmallows av det hela. Mmmmmm. Marshmallows.


Senast ändrad av johabbed den 2005-09-08 12:48:34, ändrad totalt 2 gånger


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att minusgrader bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
Teaflax
[#21]  Skrivet: 2005-09-08 12:31:02 Citera
Gärningsman
Regdatum: 30 mar 2004 Inlägg: 4684 Från: Katrineholm, bitch
Marshm_a_llows.

Sorry, det där är en pättpiiv som jag inte kan låta bli att hetsa upp mig på. Det har ingenting alls med mellow att göra.

Fanns nåt svenskt band som hette Marshmellows (vilket väl var en ordlek får man hoppas) och sen har den stavningen satt sig som svensk nästan-standard.

Andra liknande: zoombie, karokee, lösare


_________________

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
johabbed
[#22]  Skrivet: 2005-09-08 12:42:09 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 21587 Från: payehoq
Jag skulle kunna påstå att jag eftersträvade det svenska uttalet "masch-mellos" istället för det amerikanska "marshmallows". Men det skulle vara lögn, så avföring samma.

Aja, fel av mig. Tycker dock lösare är mycket mer fel (då det genom den felstavningen betyder något helt annat) och vanligt, medan jag inte tror jag sett karokee eller zoombie någonstans. "Marshmallows" it is!


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att Göran Gillingers släkt bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
Teaflax
[#23]  Skrivet: 2005-09-08 12:49:23 Citera
Gärningsman
Regdatum: 30 mar 2004 Inlägg: 11914 Från: Katrineholm, bitch
johabbed sket ur sig:
Vad har det med mallows att göra, då?


Den första konfekt som liknade dagens marshmallow gjorde av växten marsh mallow (altea på svenska, tydligen).

Och jämrans vilken lam diss det var, det där. Lam sajt över huvud taget, mest för att den såkallade humorn är så vattnig.

De hackar på en massa sidor som förvisso är riktigt usla men så uppenbart gjorda av amatörer att man undrar varför de sparkar nedåt så inåt helvete. Det är ungefär som att ge sig in och såga nån Lunarsida gjord av en fjortis.

Ja, det är uselt...och?


Senast ändrad av Teaflax den 2005-09-08 12:51:56, ändrad totalt 1 gång


_________________

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida
johabbed
[#24]  Skrivet: 2005-09-08 12:50:48 Citera
Strykjärnsjournalist
Regdatum: 20 nov 2002 Inlägg: 3650 Från: payehoq
Var får du det där citatet ifrån? Historieförfalskning!


_________________
Johabbed bin Laugsson
strykjärnsjournalist
---
"I'll kill your fucking dog for fun so don't push me!" - Natalie Portman

För övrigt anser jag att Elitserien i ishockey bör förgöras.
Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Skicka email Besök användarens hemsida
Teaflax
[#25]  Skrivet: 2005-09-08 12:52:35 Citera
Gärningsman
Regdatum: 30 mar 2004 Inlägg: 17108 Från: Katrineholm, bitch
Historien skrivs av vinnarna.


_________________

Visa användarprofil Skicka personligt meddelande Besök användarens hemsida

Visa inlägg nyare än:  

Svara på inlägget | Lägg till i favoriter

Forumindex  >>  Boyahed.com vs. Media  >>  Oooh, mellanstadiedissar

Sida 1 av 2
Gå till sida 1, 2  Nästa
Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)

Hoppa till:  

Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet